Deprecated: The called constructor method for WP_Widget in My_SocialNetworksWidget is deprecated since version 4.3.0! Use __construct() instead. in /home3/racc4604/doctorevent.ro/wp-includes/functions.php on line 4954
Despre noi | Doctor Event

Despre noi

Cine suntem:

Agentie de productie si decor evenimente, inclusiv decor floral

Cum suntem:

Tineri, creativi, indragostiti de ceea ce facem

Cum gandim:

Productia unui eveniment se bazeaza pe Incredere. Increderea ne permite sa muncim eficient, sa creem liber si imbunatateste comunicarea cu toti clientii nostri. Dincolo de asta nu exista limite.

Doctor Event s-a infiintat in anul 2006 si de atunci, compania ofera clientilor sai solutii pentru evenimentele private si corporate producand concepete unice care raspund la cerintele lor individuale. Ne mandrim cu faptul ca suntem o companie care crede cu tarie ca fiecare client merita un eveniment unic indiferent de buget. Tratam fiecare client cu “pastila fericirii”, folosindu‐ne imaginatia si experienta sa producem un concept sau o tematica persoanlizata care va aduce la viata un event special si memorabil!
Spunem NU evenimentelor clonate deoarece suntem convinsi ca imaginatia nu cunoaste limite!

Tratamentul Doctor Event este precum o Asigurare!

Sunt atatea motive pentru care trebuie sa lucrezi cu o companie care organizeaza evenimente. Noi spunem mereu ca suntem precum o Asigurare pentru ziua nuntii voastre. Nu stii cand vei avea nevoie de noi, dar si cand se va intampla acest lucru, vei fi multumit ca ai ales sa ne ai alaturi!

10 Motive pentru care Trebuie sa ai un Organizator de Evenimente

1. Salvezi Timp - Organizarea unei nunti presupune mult timp. Este o certitudine ca majoritatea cuplurilor pierd peste 200 de ore in organizarea evenimentului lor special. Un bun organizator de evenimente va stii sa va salveze timpul si energia, ocupandu-se de cautarea tuturor furnizorilor, va avea grija de foarte multe detalii si va veni cu o varietate de idei creative pentru a face din evenimentul dvs unul spectaculos si reusit.

2. Salvezi Bani - Nuntile pot fi extrem de scumpe. Tocmai din acest motiv, angajand un organizator de evenimente, veti salva o mare parte din bani. Organizatorul de evenimente se va ocupa de discutiile contractuale cu toti furnizorii aferenti unui eveniment, fiind capabil sa negocieze discount-uri pentru clientii lor, salvand astfel o mare parte din bugetul alocat evenimentului.

3. Salvezi Relatii - Este cunoscut de toata lumea ca organizarea unui eveniment, a unei nunti in special, este foarte stresanta! Acest stres se va reflecta, din pacate, in relatia tanarului cuplu, chiar si in discutiile acestora cu membrii familiei si prieteni. Un organizator de evenimente, datorita experientei sale, va stii sa evite asemenea probleme chiar inainte ca acestea sa inceapa, va stii sa isi asume responsabilitati, oferind astfel intregii familii ocazia sa se bucure de evenimentul in sine. Si nu uita, iti doresti o relatie cu mama ta si dupa fericitul eveniment. 🙂

4. Are grija ca Visele sa devina Realitate - Majoritatea persoanelor viseaza la ziua nuntii lor de-o viata intreaga! Organizatorul de evenimente lucreaza pentru proaspatul cuplu si se va asigura ca toate dorintele lor sa se indeplineasca (chiar mai mult de atat)!

5. Ofera Sfaturi - Organizatorul de evenimente are o experienta vasta in organizarea acestora si stie exact ce va merge si ce nu! Este, de asemenea, un bun cunoscator in ceea ce priveste obiceiurile si traditiile unei nunti. Mai mult decat atat, organizatorul de evenimente este capabil sa va recomande furnizori competenti, bazandu-se pe experienta lor personala.

6. Actioneaza ca si "Persoana care face tot" - In organizarea unei nunti sunt implicati diferiti furnizori. Adauga la acest lucru petrecerea in sine, invitatii si descoperi ca vei avea o gramada de intrebari si griji. Angajand un organizator de evenimente, proaspatul cuplu poate spune simpu "vorbiti cu planificatorul nostru!"

7. Creeaza planuri - Pentru ca totul sa se desfasoare conform dorintelor clientului, organizatorul de evenimente isi va stabili un plan bine pus la punct, se va ocupa si de cele mai mici detalii, inclusiv furnizorii, si se va asigura ca totul se va desfasura la timp si in cel mai bun mod.

8. Rezolva Crize - Ne place sau nu, majoritatea evenimentelor mari implica si o criza sau mai multe! Cine isi doreste cu adevarat sa rezolve o criza in ziua nuntii lor,  ca de exemplu atunci cand esti anuntat ca tortul miresei nu se va livra la timp din cauza lipsei florilor folosite la decorul acestuia? Nimeni! Organizatorul de evenimente va stii sa managerieze situatie si se va descurca in orice circumstante!

9. Organizeaza totul de la A la Z - parcurgand cu tine toti pasii evenimentului, astfel incat tu sa fii cat mai relaxat si sa te bucuri de magia momentului!

10. Minimizeaza stresul si maximizeaza distractia - Angajand un organizator de evenimente te vei asigura ca vei avea o zi lipsita de stres si griji, permitandu-ti astfel,  sa te bucuri de petrecere  alaturi de invitatii tai!