lessphp fatal error: load error: failed to find /home/doctorev/public_html/wp-content/themes/theme49080/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/doctorev/public_html/wp-content/themes/theme49080/style.less Reteta Nunta

Reteta Nunta

 Va copleseste organizarea nuntii si transformarea viselor in realitate, sau pur si simplu, programul vostru si asa foarte incarcat nu va permite sa petreceti multe ore necesare planificarii tuturor detaliilor unui eveniment atat de important? De ce sa alergi la 10 furnizori, cand poti sa te relaxezi si sa te ocupi doar de distractie?! Nimic mai simplu: lasa totul in seama noastra, intreaga planificare, organizare si coordonare va fi preluata de catre o echipa de "doctori" specializata in nunti, care se va ocupa de evenimentul vostru de la A la Z, incepand de la stabilirea unei teme si pana la focul de artificii!

Astfel, fie ca veti dori sa ne ocupam in totalitate de planificarea si organizarea nuntii voastre, fie ca veti opta doar pentru alegerea accesoriilor, Doctor Event are reteta perfecta pentru nunta visurilor voastre! Cauti ceva anume pentru evenimentul tau si nu gasesti in lista de mai sus? Doctorul in evenimente are tot ce vrei! Scrie-ne un mail cu cererea ta si vei primi un raspuns si o cotatie in cel mai scurt timp! 

De asemenea poti vedea evenimentele noastre reale si tematicile aferente cu ofertele standard, accesand urmatorul link evenimente reale Doctor EventSi cum noua ne place sa socializam, te invitam sa ne cunosti si pe facebook Doctor Event unde, ne poti da like si poti urmari cele mai noi articole postate pe blog, propuneri si informatii utile!

 

 

 

 

Comments are closed.