lessphp fatal error: load error: failed to find /home/doctorev/public_html/wp-content/themes/theme49080/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/doctorev/public_html/wp-content/themes/theme49080/style.less Corporate si Aniversari

Corporate si Aniversari

Aniversarile sunt petreceri pe care toti le asteptam cu nerabdare. Fie ca este vorba de ziua de nastere, onomastica, celebrarea unei anumite varste de casnicie, petrecere corporate, conferinta sau o lansare de produs, aceste mici petreceri ne ofera mereu ocazia sa fim aproape de cei dragi si sa petrecem clipe memorabile impreuna. Doctor Event iti transforma petrecerile corporate si aniversari in momente speciale si unice, pentru ca acest eveniment memorabil sa va ramana in suflet! Trebuie doar sa ne oferi sansa de a-ti demonstra acest lucru si ne vom ocupa cu mare drag de toate detaliile petrecerii tale, creandu-ti o tematica personalizata in functie de preferintele tale la preturi accesibile care sprijina distractia si nu iti "ataca" bugetul! Alege ca evenimentul tau sa fie rasfatat cu flori de calitate si decorul floral sa fie executat de profesionisti in arta floristica!

De asemenea poti vedea evenimentele noastre reale si tematicile aferente cu ofertele standard, accesand urmatorul link evenimente reale Doctor Event. Si cum noua ne place sa socializam, te invitam sa ne cunosti si pe facebook Doctor Event unde, ne poti da like si poti urmari cele mai noi articole postate pe blog, propuneri si informatii utile!

 

Comments are closed.