lessphp fatal error: load error: failed to find /home/doctorev/public_html/wp-content/themes/theme49080/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/doctorev/public_html/wp-content/themes/theme49080/style.less Dragostea e muZIcA mea – nunta tematica

Dragostea e muZIcA mea – nunta tematica

  • DSC_1877
  • DSC_1896
  • DSC_1888
  • DSC_1870
  • DSC_1867
  • DSC_1864
  • DSC_1842
  • DSC_1862
  • DSC_1860

“Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent” - Victor Hugo

Limbajul inimi pentru unii sau sursa de inspiratie pentru altii, muzica ne-a dat si noua "impulsul" necesar in crearea acestei minunate tematici, perfecta atat pentru nunta cat si pentru un botez. Noi am fost norocosi: am avut privilegiul sa pregatim aceasta tematica pentru un eveniment 2 in 1, nunta + botez, iar protagonistii care ne-au facut aceasta bucurie au fost nimeni altii decat Stella Anita (Vocea Romaniei), Andrei Chermeleu (Vocea Romaniei) si micuta Zia! Cu asa miri desoebiti, tematica propusa de noi li s-a potrivit manusa!

Si cum pentru noi nu exista limite ale imaginatiei, ne-am propus si, zicem noi ca ne-a si reusit, sa cream decorul perfect pentru aceasta tematica. Incepand de la invitatiile cu tematica muzicala, care au fost create hand made si pana la accesoriile care au definit decorul locatiei, toate au fost "marcate" de note muzicale, partituri, instrumente sau solisti celebri ai vremurilor trecute! Cadrul romantic si elegant al locatiei ne-a inlesnit si mai mult decorul propriu-zis. Ca si paleta cromatica am folosit alb, ivoire, auriu si mici accente de negru. Fetele de masa din brocart au fost asortate perfect cu scaunele imbracate elegant in esarfe care te duceau cu gandul la "valurile marii". Piesa centrala a decorului fiecarei mese a fost reprezentata de un mix de accesorii vintage: rame foto, un pachet de carti vechi, un sirag de margele, boluri decorate cu dantela alaturi de un trio sic de mini aranjamente florale. Un sfesnic mare auriu in centru, farfurii suport in aceeasi nuanta si colectia de meniuri, carduri si numere de masa tematica Muzicala au intregit restul decorului. Invitatii s-au putut bucura de o surpriza 2 in 1: marturii conuri muzicale pline cu migdale glazurate si decorate tematic, ciocolatele personalizate cu tematica muzicala dar si de carduri de dorinte unde acestia si-au putut trece urarile pentru cei doi miri deosebiti si micuta lor Zia!

Sa va mai spunem de coltisorul tematic?! Unde o husa mare de chitara a fost "cufarasul" unde invitatii au fost indemnati sa lase cardurile de dorinte completate. Nici coltul foto nu a fost lasat mai prejos: decorat si accesorizat tematic, a fost locul ideal pentru o mica/mare escapada unde mirii alaturi de familie si cei dragi s-au putut fotografia in ipostaze care mai de care mai haioase! Dar mai bine "savurati" imaginile!